måndag, mars 30, 2009

DömD-dagarna

Såå, vad har hänt dessa dagar?

I torsdags var det kravall på Kårallen vilket var hur skoj som helst. En sjukt massa folk, och för en gångs skull kände man knappt nån förutom de var man där med. Sen det där med att man fick spya över sig... jag och Rosanna kunde inte göra annat än att stå och asgarva i 10 minuter. Vad kan man annars göra? Ingen av oss ville ju gå hem, det var inte ens ett alternativ. Vi båda trodde först att det var nån som spillt ut cider från övervåningen men när Rosanna såg spybitarna i mitt hår så insåg vi att så var inte fallet.. jaja, nu har man varit med om det också! :P

På fredag var det upp med tuppen för att gå spritspår. Sjukt roligt och en jäävla massa snö. På kvällen blev det HG vilket faktiskt var riktigt mysigt. På hemvägen blev det att åka pulka o overallen, haha. Har en sjukt massa blåmärken överallt på kroppen.. undrar om det är här ifrån de kommer?

På lördagen var det Dart-tävling. Vi vann första matchen, sen mötte vi förra årets vinnarlag och åkte ut.. hahaha. Efter det var det sittning, riktigt trevligt men dock inte så mycket härj som vi hade förväntat oss. Henrik Hélmer uppträdde, sjukt roligt! Och riktigt bra spex var det med. Efter det var det eftersläpp, inte alls så mycket folk men det var grymt kul. Hittade mig två söta karlar varav den ena natten spenderades med. Sånt som behövs ibland!

Jag skulle kunna skriva minst lika mycket till om de här dagarna men sånt finns det inte tid med... måste packa, åker ju till Östersund imorrn! Blir borta en hel vecka utan dator.. hur ska detta gå? Haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar