onsdag, januari 14, 2009

Förändring.

Idag har jag varit nyttig.. tränat styrka medel med Dimme och Frida. Det här är för en gångs skull skoj och det ska jag fortsätta med!

Är trött. Många tankar kring skolan. Önskar bara att den här kursen kunde ta slut på riktigt. Nya tag. Mot våren! På fredag finns det dock en ljusglimt.. lite vinprovning på eget sätt med vänner. Och på lördag blir det att jobba på Trappan, första nattklubben för året.

Saker och ting ligger ofta djupare än vad man själv förstår. Allt som händer har en anledning.. och oftast inser man det inte förrän år efteråt. Det är svårt att gräva på djupet när man inte bör och får men ändå har en känsla att det är precis det som man ska göra. Det är svårt att gå tillbaka till något som aldrig fanns och se framåt mot något som aldrig kommer finnas. Sedan finns det ju de få tillfällen där det faktiskt betydde något ända in i själen.. och man kan inte avgöra vad som egentligen var rätt och vad som egentligen var fel. Vad som egentligen är rätt och vad som egentligen är fel.. Livet är komplicerat - men jag kommer aldrig lära mig det.

5 kommentarer:

  1. Haha ja ni har verkligen skrivit en hel del:-) Men här ekar det ju tomt så varför inte börja här också?;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra idé Sofie, vad ska vi prata om? ;)

    SvaraRadera
  3. Prata? Ärdet det vi gör här fröken märka ord... ;)
    Är den nya trackningen påbörjad? Yeeeees! Im in!
    Pussen!

    SvaraRadera
  4. Haha, good idea Sofie!

    Kan förövrigt påpeka att jag är tokkär i låten "You'll remember me".

    SvaraRadera
  5. Hmm..Kanske beror på att du är lite tokig Nath.... Och sur... haha...Skit ner er! :D

    SvaraRadera